Mc Larenov magazin objavio reportažu o Porto Montenegru

Autorski tekst novinarke i publicistkinje Lise Paul koja je ovog oktobra bila gošća hotela „Regent Porto Montenegro“, prate i koloritne fotografije David Ryle-a
59 pregleda 3 komentar(a)
Porto Montenegro, McLaren, Foto: Porto Montenegro
Porto Montenegro, McLaren, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 18.12.2015. 12:14h

Prestižna online publikacija čuvenog britanskog automobilskog brenda „Mc Laren“ u decembarskom izdanju objavila je ekskluzivnu reportažu o luksuznoj jahting destinaciji Porto Montenegro, pod nazivom „Promjena mora“ (Sea Change), u kojoj su zaliv Boke Kotorske i Crna Gora opisani kao bajkovit predio, s fotogeničnom folklornom ljepotom koja je dugotrajna i nemjerljiva - saopšteno je iz Porto Montenegra.

Grupacija „Mc Laren“ iz Vokinga bavi se razvojem visokih automobilskih tehnologija i proizvodnjom maloserijskih eksluzivnih i skupih sportskih automobila, a javnosti je najpoznatija po svom timu Formule 1 za koji voze bivši svjetski šampioni Fernando Alonso i Dženson Baton.

Autorski tekst novinarke i publicistkinje Lise Paul koja je ovog oktobra bila gošća hotela „Regent Porto Montenegro“, prate i koloritne fotografije David Ryle-a, koji je kroz svoj fokus aparata i savršenim sklopom detalja uspio da prenese „ritam destinacije“.

“Obilazak Boke Kotoske je kao šetnja kroz najljepše bajkovite kulise - dramatične stjenovite planine uronjene u more boje safira, zbijene crkve i srednjovjekovni samostani na tako malom prostoru daju imaginarnu dimenziju siluetama borovih šuma. Ako pažljivo pogledate ove idilične fotografije, i vi ćete uočiti tajne pješčane uvale i skrivene usjekline vodopada među stijenama“, istakla je novinarka.

Ona ispisuje stranice magazina o Porto Montenegru kao o sidrištu za ekstravagantne i najduže jahte, a hotel „Regent“ opisuje kao glamurozan brod na kopnu, sa nautičkim prugama, detaljima od konopca i pomorskim kartama.

“McLaren-ova“ online publikacija distribuiše se samo vlasnicima njihovih automobila, a na prestižnoj mailing listi od nešto više od 5.000 primalaca, nalaze se najveća svjetska imena iz svijeta biznisa, automobilizma i jahtinga, iz svih krajeva svijeta iz SAD-a, Japana, Kine, Njemačke i Velike Britanije, ali i Bliskog Istoka.

Bonus video: