Danilovgrad: U petak akcija dobrovoljnog davanja krvi

"Pozivamo sve zainteresovane ljude dobre volje, građane, NVO organizacije, sportske kolektive..., i to ne samo iz Danilovgrada, nego i iz drugih gradova u Crnoj Gori, da nam se priključe da i po treći put uspješno realizujemo ovu humanitarnu aktivnost", kazali su iz Alternativnog udruženja planinara "Ćutuk"
2 komentar(a)
DDK, Foto: Facebook.com
DDK, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 17.12.2015. 12:02h

U petak će se održati treća po redu zajednička akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Alternativnog udruženja planinara "Ćutuk" i Tekvondo kluba Danilovgrad.

Akcija će biti organizovana u prostorijama Doma zdravlja u Danilovgradu od 8h.

"Za sve učesnike će biti obezbijeđene potrebne namirnice ( sendviči, sokovi, jogurt, kolači...). Prethodne dvije humanitarne aktivnosti davanja krvi, koje smo zajednički organizovali u martu i avgustu mjesecu su ispunile naša očekivanja u pogledu odziva građana Danilovgrada koji su pokazali svoju humanost i altruizam na djelu. Davanje krvi predstavlja jedan izuzetan etički gest, kojim se ne samo pomaže ljudima koji se nalaze u stanju narušenog zdravlja i potrebe za liječenjem, već se na pravi način razvija i jača građanska solidarnost i društvena empatija. Povodom toga pozivamo sve zainteresovane ljude dobre volje, građane, NVO organizacije, sportske kolektive..., i to ne samo iz Danilovgrada, nego i iz drugih gradova u Crnoj Gori, da nam se priključe da i po treći put uspješno realizujemo ovu humanitarnu aktivnost", kazali su iz Alternativnog udruženja planinara "Ćutuk."

Bonus video: