Glavni grad: Priznanja za izuzetan uspjeh u studiranju, dobiće 29 studenata

232 pregleda 1 komentar(a)
Opština, Glavni grad, Foto: Filip Roganović
Opština, Glavni grad, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 15.12.2015. 17:00h

Komisija za dodjelu Studentske nagrade Glavnog grada za 2015. godinu je na sjednici održanoj 14. decembra, odlučila da nagradu, kao izraz priznanja za izuzetan uspjeh u studiranju, dobije 29 studenata.

Dobitnici su student specijalističkih studija PMF-a UCG Kosta Pavlović, studentkinjia specijalističkih studija Fakulteta umjetnosti UDG Danica Nikić, student specijalističkih studija Građevinskog fakulteta UCG Mirko Pejatović, studentkinja IIIgodine Fakulteta političkih nauka UCG Anđela Mićanović.

Studentskom nagradom će se ponositi i studentkinja III godineFakulteta za poslovne studije „Montenegro business school“ Univerziteta Mediteran Tatjana Konatar, studentkinja V godine Farmaceutskog fakulteta UCG Nevena Crnogorac, student V godine Medicinskog fakulteta UCG Batrić Vukčević, kao i Ana Nenezić, dipl.ecc koja je u studijskoj 2014/2015. godini položila sve ispite sa IV godine Ekonomskog fakulteta UCG položila sa ocjenom 10.

Priznanje će biti uručeno i studentkinji specijalističkih studija Fakulteta za državne i evropske studije Mileni Aćimić, studentu specijalističkih studija Elektrotehničkog fakulteta UCG Amaru Kapiću, studentu III godine Fakulteta za sportski menadžment UDG Milošu Stijepoviću, studentkinji specijalističkih studija Biotehničkog fakulteta UCG Bojani Drobnjak, Luki Veljoviću sa II godine Pravnog fakulteta UCG.

Nagradu će dobiti i student II godine Fakulteta vizuelnih umjetnosti Univerziteta Mediteran Aleksandar Perišić, studentkinja III godine Fakulteta za strane jezike Univerziteta Mediteran Milica Damjanović, studentkinjia III godine Pravnog fakulteta Univerziteta Mediteran Vahida Alibašić.

Priznanje će biti uručeno i Ivani Banićević sa II godine Metalurško-tehnološkog fakulteta UCG, Darku Đikanoviću sa III godine Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis UDG, Nikoli Mićunoviću sa III godine Fakulteta za informacione sisteme i tehnologije UDG, Milošu Nikoliću sa III godine Fakulteta pravnih nauka UDG, Milutinu Vujačiću sa III godine Fakulteta za prehrambenu tehnologiju, bezbijednost hrane i ekologiju UDG.

Nagrađena je i Biljana Konatar sa III godine Instituta za strane jezike UCG, Karolina Mirdita sa III godine Fakulteta za dizajn i multimediju UDG, Milena Vujović sa III godine Humanističkih studija UDG, Gordana Vujović, studentkinja specijalističkih studija Arhitektonskog fakulteta UCG.

Studentsku nagradu dobiće i Tamara Kostić sa III godine Fakulteta za politehniku UDG, Milena Mijušković sa II godine Fakulteta za kulturu i turizam UDG, Darko Joška sa III godine Fakulteta za informacione tehnologije Univerziteta Mediteran i Đorđe Vukčević sa III godine Mašinskog fakulteta UCG.

Nagradu Gradske opštine Tuzi za 2015. godinu dobili su Pjeter Drešaj i dr Nermin Abdić.

Bonus video: