PG: Novi parking između Kliničkog centra i Medicinske škole

Ovom odlukom građanima Podgorice i drugih gradova, obezbijeđen je pristup parkingu sa 173 mjesta, koji je do sada korišćen isključivo za potrebe Kliničkog centra
171 pregleda 3 komentar(a)
Parking KCCG, Foto: Luka Zeković
Parking KCCG, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 15.12.2015. 07:39h

Parking između Kliničkog centra i Medicinske škole od danas će biti otvoren za sve posjetioce i pacijente KC-a.

Iz PG biroa saopšteno je da su gradska uprava, Parking servis i nadležne gradske službe, zajedno sa menadžmentom KC-a uspjeli da riješe imovinsko-pravne i tehničke probleme u vezi sa navedenim parkingom.

Ovom odlukom građanima Podgorice i drugih gradova, obezbijeđen je pristup parkingu sa 173 mjesta, koji je do sada korišćen isključivo za potrebe Kliničkog centra.

„Uz postojećih 67 uličnih parking mjesta u Ljubljanskoj ulici i Ulici Džona Džeksona, 35 uličnih parking mjesta u Moskovskoj ulici, novih 35 uličnih parking mjesta na dionici od Kliničkog centra do skretanja ka zgradi Javnog servisa...obezbijeđeno je 310 parking mjesta na prostoru oko Kliničkog centra“, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću Glavnog grada.

Uprava KC-a, ranije je odlučila da za potrebe građana oslobodi ovaj parking, dok će za svoje zaposlene, obezbijediti 120 parking mjesta u krugu centra. Brojne su bile pritužbe na problem nedostatka parking prostora za građane Podgorice, a i građane koji iz drugih gradova dolaze ovdje na liječenje.

Bonus video: