Ne propustite tri humanitarne predstave Kolašinskog amaterskog pozorišta

"Od 17. do 24. decembra, djeca glumci, njih dvadeset, sa starijim kolegama, odigraće tri predstave za djecu. Predstavu "Trapavi Alibaba i razbojnici" odigraćemo 17. decembra u 11.30 sati. "Naša djeca" pred kolašinskom publikom biće 21. decembra u u 17 sati, a u isto vrijeme tri dana kasnije i "Magareće godine"
2 komentar(a)
Alibaba, KLAP, Foto: KLAP
Alibaba, KLAP, Foto: KLAP
Ažurirano: 14.12.2015. 09:14h

Kolašinsko amatersko pozorište (KLAP) pokrenulo je humanitarnu akciju, u okviru koje će biti odigrane tri predstave u Centru za kulturu.

Prihod od ulaznica biće uplaćen za liječenje Stefana Vučkovića, dječaka oboljelog od leukemije, Društvu za zaštitu životinja "Spas" i Udruženju roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju "Zvijezda".

"Od 17. do 24. decembra, djeca glumci, njih dvadeset, sa starijim kolegama, odigraće tri predstave za djecu. Predstavu "Trapavi Alibaba i razbojnici" odigraćemo 17. decembra u 11.30 sati. "Naša djeca" pred kolašinskom publikom biće 21. decembra u u 17 sati, a u isto vrijeme tri dana kasnije i "Magareće godine", kazao je Đorđije Tatić, glumac KLAP-a.

U tom pozorištu očekuju da će svojom humanitarnom akcijom motivisati pojedince, organizacije i institucije da razmisle kako bi mogli dati svoj doprinos u rješavanju problema koji nas okružuju.

Za neke probleme, kazao je Tatić, "kasnije ću" ne smije da postoji, već mora "danas, sada".

"Drago bi mi bilo da se ova priča proširi i na druge pozorišne kuće i ustanove koje se bave kulturom. Humanost i plemenitost su usko vezane za ovu oblast. Uz malo više napora moglo bi sve ovo da poraste u nešto veliko i lijepo, kao pozorište, kao umjetnost", smatra Tatić.

Bonus video: