Roda supermarket proslavio šesti rođendan

Svi kupci koji su u Rodi trgovali na njen rođendan dobili su kartice sa različitim znakovima, na osnovu kojih su birali igračke
113 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 12.12.2015. 15:29h

Supermarket Roda u tržnom centru Mall of Montenegro proslavio je šesti rođendan. Tim povodom, organizovao je veliko slavlje za vjerne potrošače koji su dobili interesantne poklone, a najmlađi su imali priliku da se druže sa Deda Mrazom.

"Divan dan proveli smo sa najbližim – našim potrošačima koji nam vjeruju već šest godina i prepoznaju kao porodičnu trgovinu. Supermarket Roda u Podgorici je naš najveći maloprodajni objekat u zemlji, koji iz godine u godinu bilježi sjajne rezultate, zbog čega smo danas posebno ponosni", saopšteno je iz kompanije Mercator-CG u okviru koje posluje lanac trgovina Roda.

Svi kupci koji su u Rodi trgovali na njen rođendan dobili su kartice sa različitim znakovima, na osnovu kojih su birali igračke. U susret novogodišnjim praznicima, na svoje rođendansko slavlje Roda je pozvala i Deda Mraza i Baka Mrazicu, koji su zabavljali mališane i sa njima se fotografisali ispred jelke.

Posebno iznenađenje priredili su vlasnicima Pika kartice, koji su dobili tri puta više bodova nego običnim danima.

Supermarket Roda otvoren je u decembru 2009. godine. Potrošačima nudi više od 20.000 artikala na 4.500 kvadrata.

Galerija

Bonus video: