Tri funkcionera SDP na Montengro Prajdu

"Visoki funkcioneri koji će predstavljati našu partiju na Prajdu su dokazani borci za ljudska i manjinska prava i reprezenti socijaldemokratske i građanske ideje u Crnoj Gori"
5 komentar(a)
Parada ponosa, Foto: Boris Pejović
Parada ponosa, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.12.2015. 15:34h

Socijaldemokratsku partiju(SDP) na Trećem Montenegro prajdu sjutra u Podgorici predstavljaće visoki funkcioneri koji su dokazani borci za ljudska prava.

SDP će, kako je saopšteno iz te partije, na Montenegro Prajdu predstavljati potpredsjednica Mirel Radić Ljubisavljević, direktor Direktorata za unaprjeđenje i zaštitu prava manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica Leon Đokaj i potpredsjednica Foruma žena Milena Tomanović.

"Visoki funkcioneri koji će predstavljati našu partiju na Prajdu su dokazani borci za ljudska i manjinska prava i reprezenti socijaldemokratske i građanske ideje u Crnoj Gori", kaže se u saopštenju SDP-a.

U toj partiji su sigurni da će treća Parada ponosa proći bez ikakvih problema i da će se pokazati da je Podgorica i Crna Gora otvorena da prihvati sve građane bez obzira na njihovo seksualno ili bilo koje drugo opredjeljenje.

Bonus video: