Dolazim na Montenegro Prajd, a ti?

Montenegro Prajd, koji je zakazan za nedjelju, biće održan treći put u Podgorici u organizaciji nevladine organizije Kvir Montenegro
67 pregleda 111 komentar(a)
Montenegro Prajd, Foto: Prcentar.me
Montenegro Prajd, Foto: Prcentar.me
Ažurirano: 11.12.2015. 19:14h

Predstavnici međunarodnih organizacija, civilnog sektora, medija, političkih partija i ličnosti iz svijeta kulture podržali su danas održavanje Povorke ponosa, fotografišući se sa transparentom „Dolazim na Montenegro Prajd! A ti?“.

Montenegro Prajd, koji je zakazan za nedjelju, biće održan treći put u Podgorici u organizaciji nevladine organizije Kvir Montenegro.

Sa transparentom „Dolazim na Montenegro Prajd! A ti?“ fotografisali su se i Ivana Vujović i Tijana Žegura iz nevladine organizacije Juventas, Zlatko Vujović i Vlado Dedović iz Centra za monitoring i istraživanje, Goran Đurović iz TACSO Kancelarije u Crnoj Gori, Marina Vujačić iz Udruženja mladih sa hendikepom i Ljiljanja Raičević iz Sigurne ženske kuće.

Daliborka Uljarević iz Centra za građansko obrazovanje, Marina Vuković iz Centra za razvoj nevladinih organizacija, Momčilo Radulović iz Evropskog pokreta i Milena Kalezić iz PR Centra su takođe prisustvovali današnjem fotografisanju.

Sa transparentom „Dolazim na Montenegro Prajd! A ti?“ fotografisali su se i producent Janko Ljumović i književnik Balša Brković, kao i urednik Portala Vijesti Srdan Kosović, izvršna direktorica Nedjeljnika Monitor Milka Tadić Mijović i urednik Generalnog servisa Agencije Mina Milan Žugić.

Interesovanje za praćenje Montenegro prajda i ove godine je veliko, a PR Centru se akreditovalo više od 60 novinara, fotoreportera i snimatelja iz Crne Gore i regiona, saopšteno je iz PR Centra.

Bonus video: