U četvrtak isključenja struje u više gradova

U Podgorici, bojila će biti ugrađivana na Karabuškom polju, IV proleterske, Bulevaru Ivana Crnojevića, Orahovačkoj, Trgu Golootačkih žrtava i Spužu
0 komentar(a)
Struja, Foto: Shutterstock
Struja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.12.2015. 18:36h

Djelovi više crnogorskih opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici, bojila će biti ugrađivana na Karabuškom polju, IV proleterske, Bulevaru Ivana Crnojevića, Orahovačkoj, Trgu Golootačkih žrtava i Spužu.

U Ulcinju, brojila će dobiti potrošači iz ulice Ivana Milutinović i Pinješa.

Brojila će u Herceg Novom biti ugrađivana potrošačima u D.Pavičića, M.Mustura, Šetalištu pet Danica, Škveru i Maršala Tita.

U Herceg Novom brojila će dobiti Igalo–Gomile, Igalo–Bratstva i jedinstva, Igalo–Sušćepan, a u Kotoru Lastva Grbaljska i Radanovići.

U Podgoricii, zbog radova u trafostanici Balšića 1, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice Balšića prema Bulevaru Ivana Crnojevića.

Na Cetinju će bez struje, zbog radova u trafostanici 35/10 kV Stari Obod, od devet do 15 sati, ostati potrošači u srednjem i donjem dijelu Cetinja kao i Rezidencija, Hotel, Štamparija, Policija, Studentski dom, Muzeji, Fakulteti i Akademije.

U Nikšiću, zbog radova u trafostanici 35/10kV, od deset do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće bolnica Nikšić, mlin Nikšić, naselje Rudo Polje, Osnovna škola Mileva Lajović, ulica Milice Vučinić, Gimnazija, Školski Centa i ul.VI Crnogorske.

Od 12 do 14 sati bez napajanja će biti potrošači u Ozrinićima, Lukovu, Konima, Gvozdenici, ICM i zgrade Joković.

Zbog radova u trafostanici 35/10kV Kličevo, od deset do 11 sati, bez struje će ostati d.o.o. Neckom, od deset do 11 sati i 30 minuta -„METALAC“, Klanica, Kočani, Auto baza, od 11 do 12 sati, Straševina, Broćanac, Štedim i Vitalac od 11 sati do 12 sati i 30 minuta i Kličevo, Mušovina, Bogetići od 12 do 15 sati.

Od osam do 16 sati, zbog radova na mreži, povremeno će biti isljučivane trafostanice koje napajaju potrošače u ulicama VI Crnogorske, Nikole Tesle, Alekse Backovića, Serdara Šćepana, Narodne omladine, Jola Piletića, Dragova Luka, Oštrovac, Brezovik, Vidov potok, Vidrovan i Ozrinići.

U Heceg Novom, zbog neodložnih radova na elektro energetskoj mreži, od devet do 12 sati, struju neće imati područje Kamenara.

U Baru, zbog radova na dijelu niskonaponske mreže Virpazar, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Virpazar Grad.

Bez struje će u Andrijevici, zbog radova na dalekovodu Konjuhe, otcjep za Gračanicu, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta ostati područja Gračanice, Ulotina, Kruševo i Luge.

U Beranama, zbog radova na dalekovodima Dolac i Gornja sela, otcjep za Šekular, od 9 sati i 30 minuta do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće cjelokupno područje sela Šekular.

Na području Pljevalja, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 16 sati, bez struje će ostati potrošači na područiju Borovice, Šula i Mrčeva.

Od devet do deset sati, zbog radova na niskonaponskoj mreži, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači naselja Balibegovo Brdo.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, od deset do 14 sati bez struje će ostati potrošači u ulici Save Kovačevića i naselje Deveta.

Potrošači na područiju Odžaka, Zekavica, Boščinovića, Potpeća, Gornjeg Sela, ostaće bez struje zbog radova na 35kV dalekovodu, od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta.

U istom terminu struju neće imati Crnobora, Maoča, Lijeske, Bratosavine, Kordovine, Jasena, Mijakovića, Kosenice,Paćeviine, Varina, Gradine , Vodnog, Krupica, Vaškova, Premćana, Đurđevića Tare, Glibaća, Bobova.

Na Žabljaku, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područiju Donje Bukovice.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Bonus video: