Roda se izvinila zbog pacova po veknama hljeba

Problem je odmah riješen nakon što smo ga uočili. Sav hljeb smo istog trena povukli iz prodaje
99 pregleda 55 komentar(a)
Roda pacov, Foto: Podgorički vremeplov
Roda pacov, Foto: Podgorički vremeplov
Ažurirano: 04.12.2015. 07:26h

Pacov među veknama hljeba snimljen je u prodavnici kompanije “Roda” u Kotoru.

Iz te kompanije potvrdili su “Vijestima” da je fotografija nastala u njihovoj prodavnici i izvinili se svim potrošačima.

Tvrde da je do “nelagodne situacije” došlo, uprkos tome što “sprovode sve neophodne aktivnosti kako bi se zadovoljili visoki standardi bezbjednosti hrane i higijene u objektima”.

“U skladu za zakonskim propisima dezinfekciju i deratizaciju, kao preventivne aktivnosti, redovno obavljamo u svim objektima. Uprkos svim preduzetim mjerama, nažalost, došlo je do pomenute nelagodne situacije u marketu 'Roda' u Kotoru. Problem je odmah riješen nakon što smo ga uočili. Sav hljeb smo istog trena povukli iz prodaje i angažovali stručnu agenciju koja je izvršila vanrednu dezinfenkciju i deratizaciju kompletnog objekta. Stoga, situacija u Kotoru predstavlja izolovan slučaj zbog kojeg se najiskrenije izvinjavamo svim potrošačima”, saopštila je sinoć Aleksandra Stanković “Vijestima”.

Ona nije precizirala kada je, kako navodi u saopštenju, problem uočen i kada je urađena vanredna dezinfekcija i deratizacija prodavnice.

Fotografija je objavljena juče na Fejsbuku, na stranici Podgorički vremeplov, izazvavši more svakojakih komentara.

“Nije ovo roda, ovo je miš”, glasio je jedan od njih.

Bonus video: