Nominovani kandidati za Wild Beauty Award 2015.

Godišnja dodjela nagrada Wild Beaty Award 2015 dodjeljuje se jedanaest godina za redom pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Crne Gore, Filipa Vujanovića
0 komentar(a)
Wild Beauty Award 2014, Foto: Montenegro.travel
Wild Beauty Award 2014, Foto: Montenegro.travel
Ažurirano: 02.12.2015. 15:29h

Žiri za dodjelu nagrada za doprinos kvalitetu, afirmaciji i promociji turističke ponude Crne Gore, Wild Beauty Award 2015, nominovao je kandidate na sastanku u Nacionalnoj turističkoj organizaciji (NTOCG).

“Za razliku od prethodnih godina koncept dodjele nagrada Wild Beaty Award za ovu godinu je inoviran. Na osnovu nominacija lokalnih turističkih organizacija, komisija koju su činili predstavnici kompanija koje imaju poseban uticaj na razvoj turizma, medija, obrazovnih institucija i ugledni turistički radnici, definisala je selekciju kriterijuma, obišla sve nominovane kandidate i utvrdila nominacionu listu koja se sastoji od najviše pet kandidata po jednoj kategoriji“, navodi se u saopštenju.

Ove godine, kako su dodali, nagrade se dodjeljuju u šest kategorija - hoteli, restorani, plaže, plažni barovi, događaji i atrakcije sa ciljem afirmacije ovogodišnjeg napretka kada je u pitanju kvalitet u svim kategorijama.

Godišnja dodjela nagrada Wild Beaty Award 2015 dodjeljuje se jedanaest godina za redom pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Crne Gore, Filipa Vujanovića.

Na osnovu izvještaja radne grupe žiri će definisati odluku o nagrađenima po svakoj kategoriji.

Svečana ceremonija dodjele nagrada Wild Beaty Award održaće se 15. decembra u Podgorici.

Bonus video: