Na Instagramu se pojavio lažni profil Duška Kneževića

Prva objava bila je prije 16 časova, a trenutno ima 27 objava
6849 pregleda 1 komentar(a)
Lažni Instagram profil Duška Kneževića, Foto: Printscreen
Lažni Instagram profil Duška Kneževića, Foto: Printscreen
Ažurirano: 12.01.2019. 14:45h

Na Instagramu se pojavio lažni profil predsjednika Atlas grupe, Duška Kneževića.

Profil je kreiran pod imenom dr_dusko_d.knezevic, ali sa identičnim opisom koji je na autentičnom profilu predsjednika Atlas grupe.

Prva objava bila je prije 16 časova, a trenutno ima 27 objava. Među njima se nalaze motivacione fotografije sa poznatim svjetskim ličnostima, Kneževićeve stare fotografije, logotipi njegovih kompanija...

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević na svom autentičnom Instagram nalogu objavljuje video snimke, a posljednji je objavio danas pod nazivom DPS zlatni sponzor - Migova konverzija.

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević predao je tadašnjem gradonačelniku Podgorice, Slavoljubu Stijepoviću koverat u kojem je navodno oko 100.000 eura namijenjenih za finansiranje Demokratske partije socijalista. Sve se dešava u Kneževićevoj kući, gdje je i nastao snimak dostavljen “Vijestima”.

"Mogu samo da potvrdim da sam na snimku o kojem govorite ja i da je riječ o mojoj kući. Novac koji sam uručio gospodinu Stijepoviću je za DPS, o čemu sam se prethodno dogovorio sa gospodinom Milom Đukanovićem”, kazao je Knežević “Vijestima”.

Bonus video: