Šansa za kupovinu pametnih uređaja uz veliki popust!

Kol-centar za naručivanje otvoren je svakoga dana. Pozovite naš kol-centar na broj 069/599-060 ili jednostavno pošaljite mail na rezervacije@vijesti.me i ostavite vaše podatke – Ime, prezime, adresu isporuke, koji uređaj želite i kontakt telefon
1 komentar(a)
Prixton, Foto: Vijesti
Prixton, Foto: Vijesti
Ažurirano: 27.11.2015. 12:04h

Još uvijek nije kasno da se priključite velikoj akciji dnevnog lista "Vijesti" i kupite po nevjerovatno povoljnim uslovima pametne uređaje. Ujedno ovo je idelana prilika da obezbijedite novogodišnje poklone vašim najmilijima.

Za samo pet dana ostvarite pravo na nevjerovatne popuste. Pametni telefon, dijagonale 5 inča sa mogućnošću dvije sim kartice, snižen sa 169,90 na 99,90 eura, tablet uređaj sa 3G funkcijom koji može da posluži i kao telefon snižen sa 129,90 na 79,90 eura, kao i pametni sat, apsolutni hit u svijetu snižen sa 139,90 na 64,90 eura.

"Prixton" pametni telefon u matičnoj Španiji napravio je pravi bum na tržištu i ostvario nevjerovatnu prodaju upravo zbog svoje povoljne cijene koja ne iziskuje odricanja i koju svako može da priušti.

Zbog odnosa cijena - kvalitet, "Prixton" se visoko kotira na tržištu pametmih uređaja i pravo je rješenje za sve one koji žele da svoj običan uređaj zamijene pametnim telefonom, a da pritom prođu jeftino.

Međutim, ako ste već vlasnik nekog smartfona, možete upotpuniti svoju kolekciju pametnih uređaja čitajuci "Vijesti", jer su osim telefona u ponudi i smart sat i tablet.

Kol-centar za naručivanje otvoren je svakoga dana. Pozovite naš kol-centar na broj 069/599-060 ili jednostavno pošaljite mail na rezervacije@vijesti.me i ostavite vaše podatke – Ime, prezime, adresu isporuke, koji uređaj želite i kontakt telefon.

Bonus video: