Rotari kluba planira da sakupi 113.000 dolara za bolnicu u Kotoru

Akciju organizuje Rotari klub Budva posredstvom Global Grant projekta u kome su partneri Rotari klubovi iz Crne Gore, Rotary Club Budapest City, Rotary club Oklahoma City i Rotary club Minhen
101 pregleda 0 komentar(a)
Akcija Moj prvi dom, Foto: Rotari klub Budva
Akcija Moj prvi dom, Foto: Rotari klub Budva
Ažurirano: 26.11.2015. 12:18h

Tradicionalna veče Rotari kluba Budva Ladies' Night biće održano u subotu veče u 20 časova u bečićkom hotelu "Queen of Montenegro".

"Na ovom događaju predstaviće se prvi rezultati akcije "Moj prvi dom", inaugurisati novi članovi Rotari kluba Budva, organizovati aukcija klupskih slika i dobrotvorna lutrija. Ukupna ciljana suma akcije je podignuta sa 75.000 na 113.000 dolara, koliko se planira da u naredna tri mjeseca obezbijede Rotari klubovi iz zemlje i inostranstva, poslovne firme, društvene i državne organizacije, te Rotary International (RI). Ovom događaju prisustvovaće i visoki predstavnik Rotary International-a, direktor i predsjednik Izvršnog komiteta najveće nevladine organizacije na svijetu, gospodin Safak Alpay", saopštavaju iz Rotari kluba.

Kako dodaju kompletan neto prihod od ove večeri namijenjen je akciji Moj prvi dom - nabavci opreme za dječije i porodiljsko odjeljenje Opšte bolnice Kotor .

Akciju organizuje Rotari klub Budva posredstvom Global Grant projekta u kome su partneri Rotari klubovi iz Crne Gore, Rotary Club Budapest City, Rotary club Oklahoma City i Rotary club Minhen.

"Na okupljanje rotarijanaca dobrodošli su svi prijatelji Rotarija, Budve i Crne Gore i ljudi dobre volje spremni da pomognu drugima. Dobročinitelji koji nisu u u mogućnosti da prisustvuju ovo događaju, a žele da pomognu, odgovarajući iznos donacije mogu uplatiti na račun Rotari kluba Budva 530-11957-32, sa naznakom 'Moj prvi dom'. Svaki cent se broji!", navode u Rotari klubu.

Bonus video: