Uštedite 70 eura za kupovinu novog telefona!

Pozovite naš kol-centar ili jednostavno pošaljite mail na rezervacije@vijesti.me i ostavite vaše podatke – Ime, prezime, adresu isporuke, koji uređaj želite i kontakt telefon.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2015. 09:12h

Pametni mobilni telefon španskog proizvođača „Prixton“ predstavlja idealan uređaj za sve one koji se tek upoznaju sa korišćenjem Android platforme, koju ćete sa lakoćom savladati! Zbog velikog interesovanja, akcija sakupljanja kupona za kupovinu pametnih uređaja produžena još ovu nedjelju. Pridružite se i vi!

„Prixtonov“ model pametnog telefona je idealana prilika da se početnici na najbolji način upoznaju sa Android operativnim sistemom. Zahvaljujući svom modernom i jednostavnom modelu telefona, budućim korisnicima će sve opcije biti vrlo jednostavne! Uz pomoć prodavnice „Google play“, koja se nalazi na početnom ekranu svakog Android telefona možete instalirati sve aplikacije bez kojih se smartfon ne može zamisliti, od novinskih portala, do video igara.

Pametni telefon, dijagonale 5 inča sa mogućnošću dvije sim kartice, snižen sa 169,90 na 99,90 eura, tablet uređaj sa 3G funkcijom koji može da posluži i kao telefon snižen sa 129,90 na 79,90 eura, kao i pametni sat, apsolutni hit u svijetu snižen sa 139,90 na 64,90 eura.

Idealan dodatak - pametni sat. Pametni satovi pravi su luksuz na svjetskom tržištu jer se njihova cijena kreće i do nekoliko stotina eura. „Prixton“ nudi jedinstvenu priliku da uz pametni telefon za male pare postanete i vlasnik pametnog sata. On će vam olakšati upotrebu telefona koji nećete morati da vadite iz džepa, već ćete poruke i notifikacije moći da vidite i na ekranu vašeg pametnog sata.

PET KORAKA DO UREĐAJA PO NEVJEROVATNO NISKIM CIJENAMA

1. U “Vijestima” od ponedeljka 16. novembra pronađite talon za lijepljenje kupona.

2. Svakoga dana od utorka 17. novembra do petka 20. novembra pronađite kupon na naslovnici “Vijesti” i zalijepite ga na talon.

3. Ukoliko ste propustili neki kupon, u subotu 21. novembra pronađite džoker koji mijenja bilo koji propušteni kupon.

4. Rezervišite Vaš uređaj pozivanjem call centra na broj telefona koji ćete dobiti na talonu u ponedeljak 16. novembra, i ostavite Vaše podatke i željenu kupovinu.

5. Sačekajte kurira koji će Vam donijeti uređaj, a Vi njemu predati talon i na taj način ostvariti pravo na kupovinu uređaja po nevjerovatno niskim cijenama.

Galerija

Bonus video: