Evo koji su idealni novogodišnji pokloni

Pozovite naš kol-centar ili jednostavno pošaljite mail na rezervacije@vijesti.me i ostavite vaše podatke – Ime, prezime, adresu isporuke, koji uređaj želite i kontakt telefon
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.11.2015. 09:51h

Nova godina i drugi praznici nerijetko nam zadaju glavabolje. Otkrivamo vam tri idealna poklona za vaše najmilije koji će riješiti sve vaše dileme. Pametni uređaji su danas postali gotovo neophodni svim generacijama, bez obzira da li ste dijete, učenik, roditelj, čovjek iz svijeta biznisa… Oni će vam olakšati svakodnevnu komunaciju, pristup internetu, društvenim mrežama ali i procesu edukacije i učenja. Zato vam predlažemo da za novu godinu obradujete svoje najmilije mobilnim telefonom, pametnim satom ili tablet uređajem. Uz to, “Vijesti” vam nude nevjerovatne popuste za kupovinu. Nemojte propustiti priliku, zbog velikog interesovanja, odlučili smo da produžimo akciju “Vijesti” i čitaocima damo drugu šansu za kupovinu “Prixton” uređaja.

Pametni telefon, dijagonale 5 inča sa mogućnošću dvije sim kartice, snižen sa 169,90 na 99,90 eura, tablet uređaj sa 3G funkcijom koji može da posluži i kao telefon snižen sa 129,90 na 79,90 eura, kao i pametni sat, apsolutni hit u svijetu snižen sa 139,90 na 64,90 eura.

Prije samo nekoliko godina bilo je nezamislivo da svoj računar nosite svuda sa sobom kako biste završili radne obaveze, pogledali na internetu nešto što vas zanima ili odahnuli uz omiljenu video-igru. Situacija je postala dosta jednostavnija kada su se na tržištu pojavili laptopovi, ali su tableti kasnije još više uprostili stvar dozvolivši vam da svoj računar „spakujete“ u nekoliko inča.

Još uvek nije kasno da se priključite akciji, tokom ove nedelje sakupljajte kupone ili jednostavno pozovite ili posaljite mail i rezervišite uređaj. Naš kol-centar je otvoren svakoga dana. Uređaj ćemo vam poslati na kućnu adresu putem kurirske službe, a vi platite robu.

PET KORAKA DO UREĐAJA PO NEVJEROVATNO NISKIM CIJENAMA

1. U “Vijestima” od ponedeljka 16. novembra pronađite talon za lijepljenje kupona.

2. Svakoga dana od utorka 17. novembra do petka 20. novembra pronađite kupon na naslovnici “Vijesti” i zalijepite ga na talon.

3. Ukoliko ste propustili neki kupon, u subotu 21. novembra pronađite džoker koji mijenja bilo koji propušteni kupon.

4. Rezervišite Vaš uređaj pozivanjem call centra na broj telefona koji ćete dobiti na talonu u ponedeljak 16. novembra, i ostavite Vaše podatke i željenu kupovinu.

5. Sačekajte kurira koji će Vam donijeti uređaj, a Vi njemu predati talon i na taj način ostvariti pravo na kupovinu uređaja po nevjerovatno niskim cijenama.

Galerija

Bonus video: