Zbog velikog interesovanja nastavak akcije "Vijesti"

Još nije kasno da se pridružite akciji "Vijesti"
0 komentar(a)
Tableti
Tableti
Ažurirano: 21.11.2015. 09:47h

Zbog velikog interesovanja, našim čitaocima nudimo još jednu mogućnost da povoljno dođu do pametnih uređaja! Sakupljajte kupone i sljedeće nedjelje i ostvarite mogućnost da kupite mobilni telefon, pametni sat ili tablet po izuzetno niskim cijenama.

Pametni telefon, dijagonale 5 inča snižen sa 169,90 na 99,90 eura, tablet uređaj sa 3G funkcijom koji može da posluži i kao telefon snižen sa 129,90 na 79,90 eura, kao i pametni sat, apsolutni hit u svijetu snižen sa 139,90 na 64,90 eura.

Zbog odnosa cijena - kvalitet, "Prixton" se visoko kotira na tržištu pametnih uređaja i pravo je rješenje za sve one koji žele da svoj običan uređaj zamijene "pametnim", a da pritom prođu jeftino.

Posjedovanje pametnih uređaja danas nije samo stvar prestiža i luksuza, već neophodnost budući da se u današnje vrijeme sve odvija na internetu. Pored surfovanja internetom, "Prixton" vam može olakšati i snalaženje po gradskim ulicama bilo da ste vozač ili pješak jer ima instalirane mape, a takođe je i skromnija zamjena za vaš fotoaparat ako ste od onih koji vole da zabilježe svakodnevne situacije ili naprave uspomene sa ljetovanja.

Još jedna njegova prednost pored cijene jeste i što ima prostor za dvije SIM kartice pa više ne morate nositi dva uređaja ukoliko imate dva broja.

Kol-centar za naručivanje otvoren je i tokom vikenda! Pozovite naš kol-centar 069/599-060 ili jednostavno pošaljite mail na rezervacije@vijesti.me i ostavite vaše podatke – Ime, prezime, adresu isporuke, koji uređaj želite i kontakt telefon.

Bonus video: