Upravi policije donirano vozilo presretač

Vozilo "VW Golf VII“ PA 2.0 TDI Highline, vrijednosti 20.990 eura, rukovodiocu Grupe za bezbjednost saobraćaja Miliki Peroviću uručio izvršni direktor Nacionalnog biroa osiguravača Crne Gore (NBOCG) Boris Šaban
1669 pregleda 1 komentar(a)
Sa uručenja donacije, Foto: Prisma
Sa uručenja donacije, Foto: Prisma

Nacionalni biro osiguravača Crne Gore (NBOCG) i osiguravajuća društva su Upravi policiji donirali vozilo koje će koristiti Grupa za bezbjednost saobraćaja kao tzv. presretač za evidentiranje saobraćajnih prekršaja u pokretu.

Vozilo "VW Golf VII“ PA 2.0 TDI Highline, vrijednosti 20.990 eura, rukovodiocu Grupe za bezbjednost saobraćaja Miliki Peroviću uručio izvršni direktor Nacionalnog biroa osiguravača Crne Gore (NBOCG) Boris Šaban.

Šaban je kazao da su osiguravajuće kompanije i NBOCG donirali vozilo koje će policija korisiti kao vozilo za evidentiranje saobraćajnih prekršaja u pokretu, tzv. presretač, u želji da doprinesu daljem podizanju nivoa bezbjednosti saobraćaja i smanjenju broja saobraćajnih nezgoda, kroz preventivno djelovanje i efikasnu kontrolu policije.

Perović je zahvalio na donaciji i rekao da su ovim gestom kompanije koje se bave osiguranjem u Crnoj Gori i njihovo Udruženje (NBOCG) potvrdili društvenu odgovornost.

"Jer Uprava policije i NBOCG i osiguravajuća društva godinama unazad uspješno sarađuju na podizanju nivoa saobraćajne kulture i poboljšanju stanja saobraćaja na putevima", rekao je Perović.

Bonus video: