Uljepšali slavu socijalno ugroženim porodicama

z Crvenog krsta je saopšteno da je svaka vrsta pomoći značajna, naročito kada dolazi u vrijeme praznika i slavlja, koje porodicama slabog materijalnog statusa često predstavljaju neizdrživ trošak
57 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 20.11.2015. 13:18h

Kompanija Mercator-CG poklonila je 20 slavskih trpeza socijalno ugroženim porodicama iz Nikšića. U saradnji sa Crvenim krstom, kompanija je donirala pakete hrane porodicama koje slave Aranđelovdan i tako im pomogla da praznik dočekaju uz punu trpezu.

"Slava je jako važna za porodicu i to je dan kada rodbinu i prijatelje želimo da ugostimo na najbolji način. Kao kompanija koja njeguje porodični način kupovine, po kojem su prepoznatljive naše Roda trgovine, željeli smo da obradujemo socijalno ugrožena domaćinstva koja slave Aranđelovdan i poklonimo im slavsku trpezu,” saopšteno je iz kompanije Mercator-CG.

Iz Crvenog krsta je saopšteno da je svaka vrsta pomoći značajna, naročito kada dolazi u vrijeme praznika i slavlja, koje porodicama slabog materijalnog statusa često predstavljaju neizdrživ trošak.

“Ovoga puta smo se odlučili da pomoć uputimo socijalno ugroženim porodicama iz Nikšića, koji je najveća opština u Crnoj Gori. Nadamo se da smo, u saradnji sa kompanijom Mercator-CG, pomogli ovim porodicama da okupe svoje najmilije i provedu Aranđelovdan u lijepoj atmosferi,“ saopšteno je iz Crvenog krsta.

Crveni krst je pozvao i ostale privredne subjekte u Crnoj Gori da prate primjer društveno odgovornog poslovanja kompanije Merctor-CG i pomognu socijalno ugrožene porodice u susret predstojećim praznicima, ali i u redovnim uslovima.

Galerija

Bonus video: