CKM objavio konkurs za izradu vizuelnog identiteta decenije crnogorske nezavisnosti

Osnovni kriterijumi za vrjednovanje su: originalnost, kretivnost, uočljivost, jednostavnost i primjenljivost u raznim štampanim i elektonskim aplikacijama
3 komentar(a)
CKM, Foto: CKM
CKM, Foto: CKM
Ažurirano: 18.11.2015. 14:58h

Crnogorska kulturna mreža (CKM) raspisala je javni poziv za izradu idejnog rješenja vizuelnog identiteta proslave decenije nezavisnosti Crne Gore koji će trajati do 18. decembra 2015. godine.

Kako se navodi u saopštenju CKM cilj konkursa je "da se na što bolji i kvalitetniji način predstavi ovaj veliki jubilej koji simbolizuje crnogorsku nezavisnost".

Pravo učešća na Konkursu imaju fizička lica koja su državljani Crne Gore, i pravna lica koja su registrovana u Crnoj Gori.

Osnovni kriterijumi za vrjednovanje su: originalnost, kretivnost, uočljivost, jednostavnost i primjenljivost u raznim štampanim i elektonskim aplikacijama.

Crnogorska kulturna mreža i Uprava za mlade i sport dodijeliće tri nagrade za najuspješnija rješenja i to: 1. nagrada 700 eura, 2 nagrada 200 eura i 3. nagrada 100 eura.

Rezultati konkursa će biti objavljeni 28. decembra 2015. godine.

"U saradnji sa fakultetima koji imaju studijske programe grafički dizajn pokušaćemo da animiramo što veći broj mladih da uzmu učešće u konkursu", zaključuje se u saopštenju CKM.

Bonus video: