Savez studenata Filozofskog fakulteta uručio nagrade najboljim studentima

Sa prosječnom ocjenom deset su Milan Ivanović (srpski jezik i južnoslovenske književnosti), Tijana Rakočević (crnogorski jezik i južnoslovenske književnosti), Desanka Janković (italijanski jezik) i Nina Tomašević (francuski jezik)
80 pregleda 1 komentar(a)
nagrađeni studenti, Foto: Svetlana Mandić
nagrađeni studenti, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 17.11.2015. 13:22h

Savez studenata Filološkog fakulteta u Nikšiću, koji je 5.oktobra zvanično počeo sa radom kao zasebna univerzitetska jedinica, povodom 17. novembra, Međunarodnog dana studenata, uručio je nagrade najboljim studentima.

Sa prosječnom ocjenom deset su Milan Ivanović (srpski jezik i južnoslovenske književnosti), Tijana Rakočević (crnogorski jezik i južnoslovenske književnosti), Desanka Janković (italijanski jezik) i Nina Tomašević (francuski jezik).

Nagrađeni su i Milica Ostojić (9.96), studentkinja ruskog jezika, Uroš Jaramaz (9.78), sa odsjeka za njemački jezik i Milica Dragićević (9.50), odsjek engleski jezik i književnost.

“Danas nije ni malo lako biti student, jer se svi oni koji studiraju susreću sa raznim poteškoćama i problemima na svom akademskom putu. Knjiga treba da nam bude glavno ‘oružje’ kojim ćemo dokazati da smo stub nacije”, poručio je Strahinja Vasiljević, predsjednik Saveza studenata FF-a.

Predstavnik Saveza studenata FF, Željko Radulović, apelovao jena nadležne da više pažnje obrate na najbolje sudente i istakao da su nagrade najdraže kad se dobiju od svojih kolega.

Čestitajući nagrađenima, prodekanica za međunarodnu saradnju, Jelena Knežević, kazala je da studentska organizacija odavanjem priznanja najboljima na pravi način obilježava svoj dan.

Bonus video: