Završena treća traka na Rogovom kršu

„Ukupni radovi na trećoj traci sa saniranjem odrona iznose dva miliona trista osamdeset hiljada eura. Pokrenuli smo veliku aktivnost što se tiče sjevera Crne Gore, posebno kada su u pitanju magistralni pravci“, kazao je Parača
1 komentar(a)
Ažurirano: 16.11.2015. 15:53h

Direktor Direkcije za saboraćaj Crne Gore Savo Parača obišao je danas sa gradonačelnikom Opštine Aleksandrom Žurićem radove na izgradnji raskrsnice na obilaznici u Rakonjama, koja je u završnoj fazi, kao i nedavno završenu treću traku Slijepač Most- Lepenac, vrijednu 2,4 miliona eura .

Direktor Direkcije za saobraćaj Crne Gore Savo Parača je kazao da je zadovoljan što je projekat izgradnje treće trake u dužili dva kilometra završen dva mjeseca prije roka i da je sada u fazi tehničkog prijema i dobijanja upotrebne dozvole.

„Ukupni radovi na trećoj traci sa saniranjem odrona iznose dva miliona trista osamdeset hiljada eura. Pokrenuli smo veliku aktivnost što se tiče sjevera Crne Gore, posebno kada su u pitanju magistralni pravci“, kazao je Parača.

On je pojasnio da Direkcija raditi i na izgradnji magistralnih pravaca prema sa Srbijom od Dobrakova do Ribarevina, a da se slični radovi izvode od Dračenovca prema Rožajama, pa od te opštine do Berana odnosno Poda i ponovo do Ribarevina.

„ Ovih dana se rade projekti od Ribarevina prema trećoj traci Krstac, gdje ćemo uspjeti da riješimo više kritičnih tačaka“, kazao je Parača.

Predsjednik Žurić je kazao da je raskrsnica u Rakonjama kapija obilaznice koja je sa izgradnjom treće trake na Rogovom kršu obilježila ovu godinu kada su investicije u pitanju.

Vrijednost rekonstrukcije raskrsnice na obilaznici u Rakonjama iznosi 220 000 eura.

Galerija

Bonus video: