Šansa za kupovinu pametnih uređaja uz veliki popust!

Pozovite broj telefona i rezervišite Vaš uređaj ili uređaje. Sakupljajte kupone i za samo 5 dana uštedite puno novca
58 pregleda 0 komentar(a)
Prixton telefon (novina)
Prixton telefon (novina)
Ažurirano: 14.11.2015. 10:18h

Ne propustite priliku da se u ponedjeljak 16. novembra priključite velikoj akciji dnevnog lista “Vijesti” i kupite po nevjerovatno povoljnim uslovima pametne uređaje. Ujedno, ovo je idelana prilika da obezbjedite novogodišnje poklone vašim najmilijima.

Pozovite broj telefona i rezervišite Vaš uređaj ili uređaje. Sakupljajte kupone i za samo 5 dana uštedite puno novca.

Nakon što smo Vam prethodnih dana predstavili sve uređaje, danas Vam donosimo još zanimljivih detalja o mobilnom telefonu koji možete kupiti za samo 99,90 eura.

"Prixton" pametni telefon u matičnoj Španiji napravio je pravi bum na tržištu i ostvario nevjerovatnu prodaju upravo zbog svoje povoljne cijene koja ne iziskuje odricanja i koju svako može da priušti. Zbog odnosa cijena - kvalitet, "Prixton" se visoko kotira na tržištu smartfona i pravo je rješenje za sve koji žele da svoj običan uređaj zamjene pametnim telefonom, a da pritom prođu jeftino.

Posjedovanje pametnih uređaja danas nije samo stvar prestiža i luksuza, već neophodnost budući da se u današnje vrijeme sve odvija na internetu. Pored surfovanja internetom, "Prixton" Vam može olakšati i snalaženje po gradskim ulicama bilo da ste vozač ili pješak jer ima instalirane mape, a takođe je i skromnija zamjena za Vaš fotoaparat ako ste od onih koji vole da zabilježe svakodnevne situacije ili naprave uspomene sa ljetovanja.

Još jedna njegova prednost, pored cijene, jeste i što ima prostor za dvije SIM kartice pa više ne morate nositi dva uređaja ukoliko imate dva broja. Međutim, ako ste već vlasnik nekog smartfona, možete upotpuniti svoju kolekciju pametnih uređaja čitajući "Vijesti", jer su osim telefona u ponudi i smart sat i tablet. Čitajte pažljivo "Vijesti" svakoga dana donosimo Vam nove informacije.

Poručite uređaj na 069 599 060 Ili pošaljite porudžbinu na mail: rezervacije@vijesti.me i ostavite: Ime, Prezime, adresa za isporuku, kontakt telefon i željeni proizvod.

Bonus video: