Tablet kao idealan novogodišnji poklon

Danas nemaju svi mogućnost da priušte sebi ove nerijetko vrlo skupe gedžete ili se odreknu nekog drugog zadovoljstva u korist tehnoloških dostignuća. Zato ne propustite priliku da za Novu godinu dragu osobu obradujete originalim i neophodnim poklonom jer ste sigurno više puta kupili komad odjeće, parfem ili karte za koncert
120 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 12.11.2015. 09:37h

Nova godina i druge praznici nerijetko nam zadaju glavobolju kada treba izabrati poklon. Ali, nećete pogriješiti ako dragu osobu obradujete tabletom. U svijetu gdje se sve više stvari dešava na mreži, a manje u stvarnom svijetu, pametni uređaji postali su neophodne stvarčice koje ne samo da nas drže u koraku s vremenom već nam i olakšavaju svakodnevni život. Baš zato je danas teško zamisliti dan bez pametnog telefona, tableta, sata... Ne propustite jedinstvenu priliku da uz “Vijesti” lako i jeftino kupite pametne uređaje španskog brenda “Prixton”. Danas vam predstavljamo tablet.

Danas nemaju svi mogućnost da priušte sebi ove nerijetko vrlo skupe gedžete ili se odreknu nekog drugog zadovoljstva u korist tehnoloških dostignuća. Zato ne propustite priliku da za Novu godinu dragu osobu obradujete originalim i neophodnim poklonom jer ste sigurno više puta kupili komad odjeće, parfem ili karte za koncert.

U slobodnoj prodaji tableti nisu nimalo jeftini uređaji, pa ljudi odustaju od kupovine po principu „imam telefon i kompjuter, pa mi tablet i ne treba“. Ipak, prednosti ovog miniračunara su nemjerljive. Ekran veći nego kod smartfona olakšava rad, a kompaknost i lakoća je prednost u odnosu na nepokretne računare ili često teške laptopove. Stoga, sakupite kupone iz „Vijesti“ od ponedjeljka do petka sljedeće nedjelje i moći ćete da obradujete bilo koga „Prixton“ tabletom za svega 79,90 eura.

Pet koraka do uređaja po nevjerovatno niskim cijenama

1. U “Vijestima” u ponedjeljak 16. novembra pronađite talon za lijepljenje kupona. 2. Svakoga dana od utorka 17. novembra do petka 20. novembra pronađite kupon na naslovnoj strani “Vijesti” i zalijepite ga na talon. 3. Ukoliko ste propustili neki kupon, u subotu 21. novembra pronađite džoker koji mijenja bilo koji propušteni kupon. 4. Rezervišite vaš uređaj pozivanjem call centra na broj telefona koji ćete dobiti na talonu u ponedjeljak 16. novembra, i ostavite vaše podatke i željenu kupovinu. 5. Sačekajte kurira koji će vam donijeti uređaj, a vi njemu predate talon i na taj način ostvariti pravo na kupovinu uređaja po nevjerovatno niskim cijenama.

Možete poslati i mail na rezervacije@vijesti.me i ostaviti vaše podatke – Ime, prezime, adresu isporuke, koji uređaj želite i kontakt telefon.

Galerija

Bonus video: