Porto Montenegro na nautičkom sajmu na Floridi

Na sajmu na Floridi svoje najnovije proizvode prikazala su čuvena jaht-brodogradilišta iz cijelog svijeta poput kompanija „Lurssen“, „Oceanco Tri Deck“, „Icon“, „Feadship“, „Trinity“, a među izloženim brodovima bile su i mega-jahte koje već plovile Mediteranom i bile vezane u marini Porto Montenegro
83 pregleda 1 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 10.11.2015. 11:59h

Kompanija „Adriatic Marinas“ iz Tivta predstavila je svoj projekat matične marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro na 56. „Fort Lauderdale International Boat Showu“ na Floridi, koji je održan od 5. do 9. novembra.

„Marina Porto Montenegro i Crna Gora su se pozicionirale kao luksuzna destinacija i čarter odredište, koje sada parira najvećim nautičkim centrima u Španiji, Francuskoj, jugu Italije, a američko tržište je zainteresovano za Mediteran. U sklopu naših sajamskih aktivnosti predstavili smo kapacitete marine i usluge, potvrdivši kredibilitet naše usluge godišnjim prizanjem 'Najbolja marina za superjahte 2015' od strane britanske Yach Harbour asocijacije (TYHA), ali i najavom događaja 'Myba Pop-up Superyacht Show Porto Montenegro 2016',” istakao je Bili Kanelas, menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro.

Veliki broj izlagača, od graditelja, dizajnera jahti, kapetana i brokera, okupili su u Fort Loderdejlu, u „Veneciji Amerike“, kako vole da nazovu mjesto održavanja ovog događaja, kako bi uživali u najnovijim dostignućima jahting industrije – od izvanrednih glamuroznih mega i superjahti, do sportskih brodica za ribolov, krstaša, katamarana, ski-plovila, jet-brodova, gumenjaka, kanua i mnogih drugih plovila.

Na sajmu na Floridi svoje najnovije proizvode prikazala su čuvena jaht-brodogradilišta iz cijelog svijeta poput kompanija „Lurssen“, „Oceanco Tri Deck“, „Icon“, „Feadship“, „Trinity“, a među izloženim brodovima bile su i mega-jahte koje već plovile Mediteranom i bile vezane u marini Porto Montenegro, poput brodova „Moonraker“, „Areti“ i „Helios“.

Bonus video: