Nikšićkoj bolnici oprema vrijedna pet hiljada eura

Direktor Opšte bolnice doktor Ilija Ašanin kazao je da će im donirani aparati – pusni oksimetar, foto lampa i infuziona pumpa pomoći da upotpune ono što nijesu imali, kao i da zamijene amortizovaniju opremu neophodnu za brigu o novorođenčadima
96 pregleda 0 komentar(a)
Bolnica Nikšić, Foto: Panoramio
Bolnica Nikšić, Foto: Panoramio
Ažurirano: 06.11.2015. 15:37h

Odjeljenju neonatologije nikšićke Opšte bolnice uručena je oprema vrijedna pet hiljada eura, koju je obezbijedila podgorička firma Cosmetics u okviru višemjesečne kampanje u svojim marketima.

Direktor Opšte bolnice doktor Ilija Ašanin kazao je da će im donirani aparati – pusni oksimetar, foto lampa i infuziona pumpa pomoći da upotpune ono što nijesu imali, kao i da zamijene amortizovaniju opremu neophodnu za brigu o novorođenčadima.

"Riječ je o vrijednom poklonu, prije svega, zato što su prepoznate potrebe naše zdravstvene ustanove“, rekao je Ašanin zahvaljujući na uručenoj donaciji.

Predstavnik firme Cosmetics, Jovana Novaković, kazala je da je riječ o njihovoj osmoj donaciji u okviru kampanje „Za prvi korak zajedno“, realizovanoj i na Cetinju, u Kotoru, Podgorici, Beranama i Pljevljima i najavila da će iduće godine u januaru pokloniti i treći inkubator Kliničkom centru.

"Zadovoljni smo odzivom naših vjernih potrošača koji su učestvovali kupujući označene proizvode u Cosmetics marketima i tako doprinijeli da se izdvajanjem sredstava kupe potrebni aparati i oprema dječjim bolnicama i porodilištima širom Crne Gore“, kazala je Novaković.

Prema njenim riječima, Cosmetics će se i dalje truditi da bude društveno odgovorna firma i uskoro će najaviti i nove kampanje humanitarnog karaktera.

Bonus video: