Uprava carina donirala JU Centar "Ljubović" odjeću, obuću...

Predstavnici Uprave carina posjetili su JU Centar "Ljubović" i uručili donaciju koju je činilo oko 300 komada odjevnih predmeta, oko 80 pari obuće, 1 koleta sredstava za higijenu, 6 koleta prehrambenih proizvoda, bicikl
116 pregleda 2 komentar(a)
Uprava carina donacija, Foto: Upravacarina.gov.me
Uprava carina donacija, Foto: Upravacarina.gov.me
Ažurirano: 03.11.2015. 12:43h

Uprava carina donirala je odjevne predmete, sredstva za higijenu, prehrambene proizvode JU Centru "Ljubović" Podgorica.

"Donacija upućena JU Centru "Ljubović" je nastavak dobre prakse koju Uprava carina sprovodi. Obavljajući svoje primarne funkcije koje se odnose na zaštitu carinskog područja, naplatu dažbina koje su u njenoj nadležnosti, i drugih aktivnosti iz svog djelokruga rada, Uprava carina njeguje odgovoran odnos prema društvenoj zajednici. I ovog puta, s obzirom na to da su se stekli zakonom propisani uslovi, Uprava carina je robu oduzetu po različitim osnovama, donirala onima kojima je potrebna", navodi se u saopštenju Uprave carina.

Predstavnici Uprave carina, 2. novembra posjetili su JU Centar "Ljubović" i uručili donaciju koju je činilo oko 300 komada odjevnih predmeta, oko 80 pari obuće, 1 koleta sredstava za higijenu, 6 koleta prehrambenih proizvoda, bicikl.

"Uprava carina će i u narednom periodu, u slučajevima kada su ispunjeni zakonom predviđeni uslovi, trajno oduzetu robu donirati ustanovama i organizacijama koje se bave humanitarnim radom i kojima je potrebna", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: