Britanci obnovili ugovor sa Budvanskom rivijerom

Posredstvom agencije Saga ove godine je, kroz sedmodnevne i četrnaestodnevne aranžmane, u hotelu Palas realizovano oko 3.500 noćenja
71 pregleda 0 komentar(a)
Hotel Palas, Foto: Vuk Lajović
Hotel Palas, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 02.11.2015. 18:00h

Prvog dana Sajma turizma u Londonu, Hotelska grupa Budvanska rivijera, koja zajedno sa ostalim privrednicima iz Crne Gore na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore promoviše turističku ponudu, zaključila je ugovor o nastavku saradanje sa Britanskim touroperatorom Saga Acromas Holidays.

"Važno je istaći značaj nastavka višegodisnje saradnje sa uglednim touroperatorom britanskog tržišta i u sezoni 2016, naročito zbog činjenice da se aranžmani posredstvom Sage realizuju u periodu pred i post sezone.

Za sljedeću turističku sezonu biće angažovan veći hotelski kapaciteti u odnosu na prethodne godine u hotelu Palas i proširen na hotel Castellastva. Zadovoljstvo brojnih turista koji su boravili u Palasu posredstvom ovog touroperatora, kao i zadovoljstvo potpisnika ugovora, dobar su osnov za stvaranje povoljnijih uslova za još brojniji povratak i opredjeljenje zapadnoevropskih turista za turistički proizvod Hotelske grupe Budvanska rivijera i cjelokupnu turističku ponudu Crne Gore kao destinacije", navode iz Hotelske grupe.

Ovogodišnja turistička sezona u Palasu je počela u aprilu upravo dolaskom gostiju agencije Saga, a 30. oktobra je odlaskom grupe turista ove agencije u tom hotelu završena ljetnja turistička sezona.

Posredstvom agencije Saga ove godine je, kroz sedmodnevne i četrnaestodnevne aranžmane, u hotelu Palas realizovano oko 3.500 noćenja.

Bonus video: