„Regent“ slavi i rođendan Titove Jugoslavije

Library Bar tokom novembra mjeseca nastavlja sa džez večerima utorkom i petkom, promo periodom odnosno „Happy Hour“ ponudom, svakog dana od 18 – 20 časova tokom kojeg su cijene svih pića snižene za 50 % . Novitet novembra su „Rock večeri“ četvrtkom od 20 sati do ponoći
0 komentar(a)
hotel Regent, Foto: Regent Porto Montenegro
hotel Regent, Foto: Regent Porto Montenegro
Ažurirano: 02.11.2015. 12:39h

U hotelu „Regent Porto Montenego“ u Tivtu tokom novembra biće održano nekoliko posebnih događaja, a mjesec će krasiti i brojne atraktivne ponude u restoranima i u spa centru, dostupne gostima i posjetiocima hotela- najavljeno je jue iz menadžmenta najlusuznijeg hotela u Boki.

Već drugu godinu za redom, u sjećanje na jedan od najvećih jugoslovenskih praznika, „Regent Porto Montenegro“ organizuje proslavu Dana Republike, pod nazivom „YU Night Party“, i to u subotu, 28. novembra sa početkom u 20.30 časova u Library Bar-u. Svi ljubitelji YU pop i rock muzike imaće priliku da uživaju u najvećim hitovima kao i domaćoj rakiji, pivu, vinjaku, ali i u posebnim kreativnim koktelima sa šljivovicom.

Library Bar tokom novembra mjeseca nastavlja sa džez večerima utorkom i petkom, promo periodom odnosno „Happy Hour“ ponudom, svakog dana od 18 – 20 časova tokom kojeg su cijene svih pića snižene za 50 % . Novitet novembra su „Rock večeri“ četvrtkom od 20 sati do ponoći.

„Za one koji užitak pronalaze u šolji kafe, Gourmet Corner novembar dočekuje specijalnom ponudom toplih napitaka, svježih kroasana i zdravih voćnih šejkova po posebnim cijenama u jutarnjim časovima. Za sve privržene zapadnoj tradiciji „Brunch-a“ odnosno bogatog nedjeljnog ručka, u restoranu Dining Room svake nedjelje je poslužen švedski sto u vremenu od 12 do 16 sati.Takođe, Dan zahvalnosti, američki nacionalni praznik, biće obilježen tematskom večerom 26. novembra i prigodnim paket aranžmanima.“- navajili su iz poslovodtsva „Regenta“. Regent Spa centar nastavlja sa dnevnim, sedmičnim i mjesečnim članstvom, dok je „spa dobrodošlica“ zimi 2015 / 2016 kreirana u vidu inovirane liste wellness tretmana koji uključuju primjenu prirodnih „St Barth“ kozmetičkih preparata.

Bonus video: