U TC Bazar održan Halloween maskenbal

Na maskenbalu je učestvovalo oko 40 dječaka i djevojčica uzrasta do 13 godina
423 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 01.11.2015. 11:02h

U organizaciji tržnog centra Bazar i dječije igraonice Zujalica održan je veliki Halloween maskenbal u navedenom tržnom centru.

Na maskenbalu je učestvovalo oko 40 dječaka i djevojčica uzrasta do 13 godina.

"Uz odlične maske, šarene kostime i dobro raspoloženje, svi prisutni su se sjajno proveli. Publika je ovacijama pozdravila svakog takmičara koji je predstavio svoju masku, a scenografiju su krasile brojne bundeve koje su djeca rezbarila u toku prethodne nedjelje u Zujalici. Uz bundeve, Halloween muziku, zombije, vještice, mumije… smo proslavili ovaj praznik koji ćemo obilježavati u Bazaru i narednih godina kako bi i povodom ovog datuma obezbijedili sjajnu zabavu za veliki broj djece i odraslih", navodi se u saopštenju.

Žiri je imao težak zadatak da izabere tri maske koje će biti nagrađene. Njihov izbor za III mjesto je bila grupna maska Komunisti koju su nosili Dina Rastoder, Dženan Rastoder i Zarina Orahovac, II mjesto je osvojila maska bundeve, tj. Radmila Mitrić, a pobjednik ovogodišnjeg Halloween maskenbala i nagradu za I mjesto je osvojio Mihailo Ljumović koji se maskirao u mumiju.

"Pored fenomenalnih maski, zabavni program su uljepšali mladi pjevači Jovan Aleksić, Anja Jestrović, Anja Vulović, Nevena Mrvaljević i Katarina Radulović, kao i drugari iz Kulturnog Centra Beauty i folklornog društva Korak. Pored sjajnih pjevača, manekeni ZU Models, škole manekenstva iz Zujalice su u okviru revije, predstavili novu kolekciju Menda dječije radnje. U Bazaru nas i u narednom periodu očekuje veliki broj manifestacija, takmičenja i dešavanja koja obezbjeđuju zabavu za cijelu porodicu", zaključeno je u saopštenju.

Galerija

Bonus video: