U humanitarnoj akciji "Za porodicu Milačić" sakupljeno 430 eura

Za porodicu Milačić, u ovoj akciji, ranije je obezbijeđen trospratni krevet (donacija Namosa), računar (ASCG), a od novca koji je prikupljen na današnjem turniru, biće kupljen televizor, jer je to molba Milačića
119 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 31.10.2015. 19:29h

U humanitarnoj akciji Atlantskog saveza Crne Gore "Za porodicu Milačić", koja je održana u sportskoj hali gimnazije "Slobodan Škerović", prikupljeno je 430 eura.

Donacija je namijenjena samohranoj majci pet kćeri, Mirjani Milačić i njenoj djeci Eni, Sari, Mii, Jani i Dariji.

Akciju su podržali i građani koji su djeci pretežno donijeli odjeću, obuću i slatkiše.

Novac su donirali učesnici, vojnici, policajci, članovi američke ambasade, članovi Pozitivne Crne Gore i novinari Sonja Drobac, Jelena Ćorluka, Tamara Klikovac, Maja Đurđić, Svetlana Đokić, Jelena Jovanović, Dušica Vugdelić, Danka Jašović, Ananije Jovanović, Bojan Terzić, Nemanja Lacman, Samir Rastoder, Predrag Vučinić, Nebojša Skenderi i Balša Knežević.

Oni su se, u timovima, nadmetali u malom fudbalu/košarci.

Turnir u basketu osvojila je ekipa u sastavu: Tamara Klikovac (CDM), Jelena Ćorluka (TV Vijesti), Ksenija Aranitović (ASCG) i Milica Minić (ASCG).

Najbolja u fudbalu je bila ekipa MUP-a.

Za porodicu Milačić, u ovoj akciji, ranije je obezbijeđen trospratni krevet (donacija Namosa), računar (ASCG), a od novca koji je prikupljen na današnjem turniru, biće kupljen televizor, jer je to molba Milačića, saopšteno je iz Atlantskog saveza Crne Gore.

"Dan nam je bio prelijep, i zbog mene i zbog djece, više zbog djece, nego zbog mene, jer su doživjele nešto fantastično. Inače sport volimo i one i ja i smatram da svako dijete treba da se bavi sportom", kazala je samohrana majka Mirjana.

Galerija

Bonus video: