Konkurs za upis vanrednih učenika

Rang lista kandidata za upis u pojedine obrazovne programe biće objavljena na oglasnoj tabli škole najkasnije do 12. novembra
0 komentar(a)
Gimnazija Slobodan Škerović Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Gimnazija Slobodan Škerović Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.10.2015. 14:56h

Ministarstvo prosvjete objavilo je konkurs za upis 1.930 vanrednih učenika u prvi razred srednjih škola u Crnoj Gori za školsku 2015/2016. godinu

Prijave na konkurs podnose se školi najkasnije do 6. novembra.

Rang lista kandidata za upis u pojedine obrazovne programe biće objavljena na oglasnoj tabli škole najkasnije do 12. novembra.

Na konkurs se mogu prijaviti kandidati koji su završili osnovnu školu i oni treba da dostave prijavu na konkurs, svjedočanstvo posljednja tri razreda osnovne škole i kopiju biometrijske lične karte.

"Na konkurs se mogu prijaviti i kandidati koji su završili stručnu školu ili gimnaziju, a za upis im je potrebna prijava na konkurs, svjedočanstva pojedinih razreda stručne škole odnosno gimnazije i kopija biometrijske lične karte", saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Kandidati koji su ranije započeli polaganje ispita ne prijavljuju se na konkurs, već se neposredno upisuju u odgovarajući razred radi nastavka obrazovanja u rokovima koje odredi škola.

Bonus video: