Zdravko Čolić za Novu godinu u Budvi

Prvog januara u popodnevnim časovima biće održan veliki koncert Mediteranskog revijskog orkestra, dok će uveče nastupiti pop pjevač Danijel Alibabić i hrvatska zvijezda Džiboni
386 pregleda 39 komentar(a)
Zdravko Čolić, Budva Nova godina, Foto: Miloš Ćetković
Zdravko Čolić, Budva Nova godina, Foto: Miloš Ćetković
Ažurirano: 28.10.2015. 11:45h

Zvijezda novogodišnje noći na starogradskom trgu u Budvi biće legendarni pjevač Zdravko Čolić.

To je danas najavila direktorka Turističke organizacije Budva Jelena Rađenović.

Ističući da je doček Nove godine postao zaštitni znak Budve, Rađenović je kazala da očekuje da će tokom praznika grad posjetiti najmanje 20.000 gostiju iz regiona.

Prije Čolića, 31. decembra na velikoj bini ispred Starog grada nastupiće grupa Perper.

Prvog januara u popodnevnim časovima biće održan veliki koncert Mediteranskog revijskog orkestra, dok će uveče nastupiti pop pjevač Danijel Alibabić i hrvatska zvijezda Džiboni.

Drugog januara nastupiće Vanja Radovanović i Viva vox.

Za najmlađe TO Budva i Opština Budva pripremile su dvonedjeljni program svakodnevnih besplatihn projekcija u novom bioskopu.

Rađenović je kazala da će novogdišnji muzički program sa svim troškovima koštati 215.000 eura, od kojih je TO izdvojila 120, Opština 70 hiljada a ostatak sponzori.

U hotelu Splendid zvijezda večeri 31. decembra i 1. januara, prema riječima PR Maje Vukićević, biće Toni Cetinski, dok će 2. januara već tradicionalno goste zabavljati Haris Džinović, a za dobru atmosferu pobrinuće se pop bend Čarter i Orkestar Žutog Serhatlića.

Ona je najavila da su za goste ove godine pripremili najpovoljnije cijene.

Hotelska grupa Budvanska rivijera, prema riječima PR Vesne Lagator, u svom petrovačkom hotelu pripremila je doček i najpovoljnije cijene.

Posljednjeg dana 2015. goste će zabavljati Šaban Šaulić, Colonia i Goran Karan.Prvog januara nastupiće Saša Matić i Colonia, a 2. januara, za Paštrovsko veče, Parni valjak.

Bonus video: