"Regent Porto Montenegro" dobio World Luxury Hotel Award

Godišnja gala ceremonija dodjele World Luxury Hotel Awards 2015 održana je 24. oktobra u Hong Kongu
5 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 26.10.2015. 13:59h

Najluksuzniji hotel u Boki Kotorskoj, prestiđni tivatski “Regent Porto Montenegro” dobitnik je ovogodišnje nagrade World Luxury Hotel Award u kategoriji “Novog luksuznog hotela Evrope”.

Ovo priznanje jedno je od najprestižnijih u svijetu hotelijerstva i predstavlja potvrdu kvaliteta i visokog nivoa usluge koju “Regent Porto Montenegro pruža svojim gostima”. Hotel “Regent” ranga pet plus zvjezdica, je prvi i jedini hotel u Crnoj Gori koji nosi ovu prestižnu nagradu, poznatu kao „Oskar“ u svijetu luksuzne hotelske industrije.

Godišnja gala ceremonija dodjele World Luxury Hotel Awards 2015 održana je 24. oktobra u Hong Kongu.

„Oduševljeni smo ovim priznanjem. Za samo godinu dana koliko “Regent Porto Montenegro” radi, prepoznati smo kao dragulj Južnog Jadrana. Uspjeli smo postaviti visoke standarde i potrudili se da “Regent Porto Montenegro” pozicioniramo visoko na ljestvici svjetskog hotelijerstva. Nastavićemo u istom maniru pružajući ništa manje od usluge upravo po mjeri gosta.”- saopštili su juče tim povodkm iz menadžmenta ovog luksuznog hotela.

Zdanje “Regent Porto Montenegro” hotela, inspirisano arhitekturom starih venecijanskih palata Boke Kotorske, najnoviji je hotel u lancu internacionalne “Regent Hotels & Resorts” hotelske grupacije. Nudi 51 dvokrevetnu sobu i 35 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana i rezidencija, tri restorana i spa centar.

The World Luxury Awards je jedna od najpoznatijih globalnih organizacija, koja za cilj ima prepoznavanje i nagrađivanje najboljih u globalnom hotelijerstvu, sa posebnim osvrtom na besprekornu uslugu i izuzetne sadržaje.

Nagrade se dodjeljuju u nekoliko kategorija, na nivou država, kontinenata i na svjetskom nivou.

Bonus video: