Prezentovana turistička ponude Crne Gore za njemačke medije u Hamburgu

0 komentar(a)
NTOCG Hamburg, Foto: NTOCG
NTOCG Hamburg, Foto: NTOCG
Ažurirano: 28.11.2018. 13:25h

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTOCG) organizovala je prezentaciju turističke ponude Crne Gore za predstavnike njemačkih medija u Hamburgu.

Prezentaciji su, kako je saopšteno iz NTOCG, prisustvovali najznačajniji mediji sa ovog područja koji u Hamburgu imaju svoja predstavništva.

"Predstavnicima njemačkih medija je predstavljena aktuelna turistička ponuda Crne Gore, prirodne i kulturne znamenitosti, nove avio linije kao i novootvoreni hoteli za sezonu 2019. Po prvi put na ovom tržištu promovisana je nova panormaska ruta Durmitorski prsten. Učesnici prezentacije su imali priliku i da putem virtualne vizualizacije 3D tehnikom na interesantan virtuelni način pregledaju i dožive ovu novinu u turističkoj ponudi sjevera", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su posebno značajni razgovori vođeni sa predstavnicima medijske kuće Bauer Media GROUP koja sa preko 600 časopisa širom svijeta, 400 digitalnih medija i 100 radio i TV stanica pokriva tržišta Njemačke, Velike Britanije, Australije , Novog Zelanda i Skandinavije.

Bonus video: