Radnici TE Pljevlja donirali krv

„I tokom ove akcije pridružilo nam se nekoliko kolega koji su prvi put donirali krv namjereni da tako i nastave poštujući naravno dobro poznate principe dobrovoljnosti, anonimnosti i besplatnosti,“ kazala je Kovačevićeva
117 pregleda 0 komentar(a)
doniranje krvi, Foto: Shutterstock
doniranje krvi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.10.2015. 12:12h

Članovi Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Elektroprivrede Crne Gore prikupili su 29 jedinica životne tečnosti. To je njihova sedma akcija ove godine.

Krv su dali zaposleni u TE Pljevlja, njima se pridružio i jedan broj članova Kluba iz Direkcije EPCG u Nikšiću i distributivnog regiona 7 sa sjedištem u Pljevljima.

Koordinatorka pljevaljske podružnice Kluba EPCG, Rada Kovačević, zadovoljna je akcijom i posebno činjenicom da se spisak dobrovoljnih davalaca krvi u TE stalno proširije i povećava.

„I tokom ove akcije pridružilo nam se nekoliko kolega koji su prvi put donirali krv namjereni da tako i nastave poštujući naravno dobro poznate principe dobrovoljnosti, anonimnosti i besplatnosti,“ kazala je Kovačevićeva.

Izrazila je veliku zahvalnost podružnici Sindikalne organizacije zaposlenih u TE Pljevlja na finansijskoj podršci u organizaciji akcije koja se tradicionalno održava povodom Dana TE Pljevlja. TE Pljevlja danas obilježava 33 godine postojanja.

Od osnivanja, 2007, Klub je organizovao više od 50 akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Bonus video: