Nagrada Boškoviću za emisiju Mehanizam

Pobjednik konkursa biće nagrađen učešćem na Svjetskom Forumu Demokratije koji će se od 17. do 21. novembra održati u Strazburu u organizaciji Savjeta Evrope
72 pregleda 5 komentar(a)
Mirko Bošković, Foto: Facebook.com
Mirko Bošković, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 21.10.2015. 09:08h

Nagradu Građanske alijanse za najbolji objavljeni medijski prilog ili aktivnost organizacija civilnog društva, koji su dali svojevrstan/vidljiv doprinos u oblasti vladavine prava u Crnoj Gori, dobio je istraživački novinar zaposlen u RTCG Mirko Bošković.

Na konkursu je bilo prijavljeno sedam priloga i aktivnosti koje su ispunile uslove konkursa.

"Komisija u sastavu profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta Mediteran i potpredsjednik Udruženja pravnika Branislav Radulović, profesorica na Fakultetu političkih nauka Olivera Komar i koordinator programa vladavine prava u Građanskoj alijansi Zoran Vujičić, donijela je odluku da nagradu za ovaj konkurs dobije Mirko Bošković. Bošković je konkurisao serijalom "Obećana zemlja", emisije "Mehanizam", koji je emitovan u period od 10. do 31. marta 2015", navodi se u saopštenju Građanske alijanse.

Pobjednik konkursa, kako se dodaje, biće nagrađen učešćem na Svjetskom Forumu Demokratije koji će se od 17. do 21. novembra održati u Strazburu u organizaciji Savjeta Evrope.

Bonus video: