KCCG: Ambulante Klinike za neurologiju premještene na Polikliniku

"Ambulante su smještene na prizemlju Poliklinike u prostorijama u kojima su bile prije adaptacije ove organizacione jedinice", piše u saopštenju
695 pregleda 1 komentar(a)
Poliklinika KCCG, Foto: Boris Pejović
Poliklinika KCCG, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 19.10.2015. 13:56h

Ambulante Klinike za neurologiju iz stare Medicinske škole premještene su u prostorije Poliklinike Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

Iz KCCG je saopšteno da će neurolozi od sjutra pružati zdravstvene usluge pacijentima u Poliklinici u Ambulanti za neurologiju, Dispanzeru za epilepsije, Dispanzeru za multiplu sklerozu, Dispanzeru za moždani udar i kabinetima za EEG i EMNG.

"Ambulante su smještene na prizemlju Poliklinike u prostorijama u kojima su bile prije adaptacije ove organizacione jedinice", piše u saopštenju.

Iz KCCG su kazali da se menadžment odlučio na premještanje Klinike za neurologiju kako bi se obezbjedili bolji uslovi za pacijente i medicinsko osoblje, dodavši da kontakt telefoni ambulanti ostaju isti.

Naglasili su da je u staroj zgradi Medicinske škole ostala ambulanta Klinike za neurohirurgiju, koja će narednih dana takođe da bude premještena na Polikliniku KCCG.

Bonus video: