Porto Montenegro krasio naslovne strane najprestižnijih magazina u svijetu

Hotel Regent uvršten je početkom sezone među najbolje spa hotele u ruskom izdanju prestižnog travel magazina Conde Nast Traveller, koji predstavlja glavni međunarodni vodič za hotelijerstvo i turističke destinacije
1 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 14.10.2015. 09:10h

Fotografije Porto Montenegra ovog ljeta su krasile naslovne strane najprestižnijih britanskih, ruskih, francuskih, turskih i italijanskih jahting i travel magazina, koje, između ostalog, opisuju kao “omiljeno stjecište svjetskog džet-seta”, “vodeću matičnu luku za superjahte” i “dragulj Jadrana”.

Porto Montenegro ove sezone posjetilo je više od 40 novinara iz Velike Britanije, Italije, Turske, Francuske, Rusije, Njemačke i Sjeverne Amerike.

Hotel Regent uvršten je početkom sezone među najbolje spa hotele u ruskom izdanju prestižnog travel magazina Conde Nast Traveller, koji predstavlja glavni međunarodni vodič za hotelijerstvo i turističke destinacije. “Na zvaničnoj listi Conde Nast Traveller Hot List 2015, Regent je bio jedini hotel iz regiona koji se nalazio tik uz velike hotelske brendove poput Four Seasons Bahrain u Bahreinu, Urso Hotel & Spa u Madridu, Inala Beach House, sa Puketa na Tajlandu i Mandarin Oriental u Bodrumu iz Turske”, stoji u saopštenju.

Fotografije bazenskog kompleksa Lido krasile su stranice američkog i španskog Robb Report-a, a francuski magazini Good Life i Select on Board rangirali su Porto Montenegro kao novu vodeću marinu za superjahte i čarter destinaciju koja osvaja nautičko tržište. Novinarka magazina Boarding, napisala je interesantnu reportažu u formi maršrute putovanja duž stjenovite crnogorske obale, u kojoj navodi da su u Porto Montenegru jahte sve veće, a sezona u Tivtu sve duža, uz savršene rezidencije sa pogledom na akvatorijum bokokotorskog zaliva u nautičkom naselju.

Magazin Harper’s Bazaar opisao je Porto Montenegro kao destinaciju gdje odlaze ljubitelji mode – dizajnerski butici i svjetski brendovi rangirali su luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro kao mjesto eklektične mode Mediterana, koje pruža jedinstveno šoping iskustvo koje, kako se navodi, već sada može da parira Kapriju i Monaku.

Bonus video: