Ulcinj: Veličanstveno veče kulturno-umjetničkih društava

Učesnici defilea sa zastavama Crne Gore, Albanije, Srbije, Kosova, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rumunije, Bugarske i Turske prošetali su od Pristana do Doma kulture gdje će biti održano prvo festivalsko veče
2 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2015. 18:21h

Veličanstvenim defileom sa preko 300 učesnika 14 kulturno-umjetničkih društava iz zemalja regiona, večeras je u Ulcinju obilježen drugi dan Dolcinium Interenational festivala u organizaciji lokalne Turističke organizacije.

Učesnici defilea sa zastavama Crne Gore, Albanije, Srbije, Kosova, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rumunije, Bugarske i Turske prošetali su od Pristana do Doma kulture gdje će biti održano prvo festivalsko veče.

Direktorica TO Zana Sarvan kazala je da festival, koji je prekjuče počeo Danom nara u Vladimiru, simbolično predstavlja kraj ovogodišnje sezone i početak kampanje za iduće ljeto.

"Sjutra je na programu drugo, završno festivalsko veče. Vidjeli ste i sami da je ove godine u odnosu na prošlu, manifestacija bila znatno masovnija. Trudićemo se da i ubuduće dovedemo što više učesnika i priredimo što kvalitetnije festivalske večeri" kazala je Sarvan.

Galerija

Bonus video: