Subotnje druženje sa mališanima u "Rodi"

Kako rok za popunjavanje albuma Sunđer Bob ističe uskoro, ovo je nova prilika da duplikat sličice razmjene sa drugarima
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2015. 14:27h

Lanac trgovina „Roda“ organizuje novo druženja sa mališanima, ovog puta u tržnom centru “Mall of Montenegro” u subotu 10.oktobra.

Tokom dva sata zabavnog programa, od 18h do 20h, djeca mogu da uživaju u neobičnom oslikavanju lica i pravljenju građevina od diskova sa motivima iz Koralova. Kako rok za popunjavanje albuma Sunđer Bob ističe uskoro, ovo je nova prilika da duplikat sličice razmjene sa drugarima.

“Pred nama je još jedna kišna subota i na ovaj način mališanima želimo da uljepšamo vikend. Nakon svih obaveza u školi i vrtiću tokom radne sedmice, u subotu mogu da se igraju sa veselom ekipom iz Koralova. Posebno nam je drago što će omiljeni crtani likovi dodatno uljepšati slavljeničku atmosferu povodom rođendana tržnog centra,” saopšteno je iz lanca Roda trgovina.

Iz kompanije podsjećaju da se projekat Sunđer Bob završava 18. oktobra. Do tada mališani mogu da uz popunjeni album sa sličicama kupe plišane igračke crtanih likova iz Koralova sa 50% popusta, a uz račun od 5.99eura umjesto jednog dobiju dva Sunđer Bob paketića, sa 2 diska i po jednom sličicom i žigom.

Galerija

Bonus video: