Talas sreće Sunđer Boba do 18.oktobra

U okviru žutog talasa u Roda marketima, koji traje do 18. oktobra, uz kupljenu rolinz figuricu, dobija se još jedna gratis, dok se popularna Vreća sreća može kupiti za 2,39 eura
329 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.10.2015. 13:26h

Lanac marketa Roda pripremio je nove povoljnosti za ljubitelje Sunđer Boba, koji u novom žutom talasu širi sreću među mališanima i duplo im poklanja.

Naredne dvije sedmice, svi potrošači uz račun od 5.99 centi u Roda marketima umjesto jednog, dobijaju dva paketića Sunđer Bob, u kojima se nalaze po dva diska, jedna sličica za album i jedan žig.

U okviru žutog talasa u Roda marketima, koji traje do 18. oktobra, uz kupljenu rolinz figuricu, dobija se još jedna gratis, dok se popularna Vreća sreća može kupiti za 2,39 eura.

„U Roda marketima se naredne dvije sedmice sve odvija pod motom - Sunđer Bob sreću dijeli, uz super akciju i ti se veseli. Novim povoljnostima želimo da našim vjernim potrošačima pomognemo da dopune svoje kolekcije Sunđer Boba i uživaju u društvenim igrama sa temom vesele družine iz Koralova, prave građevine od diskova i popunjavaju albume,“ saopšteno je iz lanca Roda marketa.

Iz kompanije podsjećaju da se uz popunjeni album sa sličicama, plišane igračke Sunđer Boba i njegovih drugara mogu kupiti uz 50% popusta u Roda marketima. Takođe navode da ljubitelji Sunđer Boba na Facebook stranici RodaCG mogu igrati i online igrice “Lov na Meduze” I “Ko si, šta si u Koralovu?”.

Akcija Sunđer Bob počela je 3.avgusta i traje do 18. oktobra.

Galerija

Bonus video: