Vozač "Božura" je ostavio sa troje djece na ulici

Đuranović je “Vijestima” ispričala da ih je Bečić 10. septembra ostavio u četiri sata poslije ponoći na ulici u Nišu, daleko od autobuske stanice, a potom na kišu izbacio prtljag
484 pregleda 37 komentar(a)
Božur, Foto: AUTOBUSI.NET
Božur, Foto: AUTOBUSI.NET
Ažurirano: 02.10.2015. 05:44h

Podgoričanka Milica Đuranović optužila je vozača autoprevoznika “Božur” Predraga Bečića da je nju i troje djece sa posebnim potrebama praktično izbacio na kišu usred noći.

Ona je “Vijestima” ispričala da ih je Bečić 10. septembra ostavio u četiri sata poslije ponoći na ulici u Nišu, daleko od autobuske stanice, a potom na kišu izbacio prtljag.

“Autobus je stao mimo stanice, a vozač nije htio da mi kaže kada stižemo na stanicu, pa sam 40 minuta na kiši sa djecom morala čekati rođake da dođu po nas”, kazala je Đuranovićeva.

Iz preduzeća “Božur” prethodna tri dana nijesu željeli da odgovore na njene optužbe. Osoba čiji se kontakt nalazi na sajtu autoprevoznika kazala je da nema ovlašćenja da daje izjave. Kazala je i da je direktor u inostranstvu i nije željela da njegov broj telefona da novinarki.

Iz “Božura” su saopštili da nemaju Bečićev broj i da ga “po potrebi zovu”.

Đuranovićeva je ispričala da je nakon neprijatnosti imala samo nekoliko sati da osuši pokislu djecu, jer su nastavili put za Tursku.

Ona tvrdi da su prilikom povratka njeni koferi izgrebani, jer su bili natrpani, iako je uredno platila prevoz prtljaga.

“U drugom dijelu prostora namijenjenog za prtljag, ubacili su paprike”, istakla je Đuranovićeva.

Bonus video: