Tužilaštvo: Ujehara pohvalila Katnićeve rezultate

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, Uehara je ocijenila da su za nekoliko mjeseci postignuti vidljivi rezultati, kojih, kako se navodi, uprkos očekivanjima, ranije nije bilo
11 komentar(a)
Margaret Uehara, Foto: Vlada Crne Gore
Margaret Uehara, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 28.09.2015. 15:54h

Specijalno državno tužilaštvo za nekoliko mjeseci rada postiglo je vidljive rezultate, kojih, uprkos očekivanjima, ranije nije bilo, kazala je američka ambasadorka, Margaret En Ujehara.

Delegacija američke ambasade u Crnoj Gori posjetila je Specijalno državno tužilaštvo u Podgorici i razgovarala sa glavnim specijalnim tužiocem, Milivojem Katnićem.

“Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država pohvalila je rezultate koje je Specijalno državno tužilaštvo, sa Katnićem na čelu, postiglo za kratko vrijeme”, saopšteno je iz Tužilaštva.

Kako se dodaje, En Ujehara je ocijenila da su za nekoliko mjeseci postignuti vidljivi rezultati, kojih, kako se navodi, uprkos očekivanjima, ranije nije bilo.

Osim sa dosadašnjim rezultatima, Katnić je sagovornike upoznao i sa planovima za naredni period.

“U fokusu Specijalnog državnog tužilaštva naći će se krivična djela iz oblasti korupcije, rekao je Katnić i upoznao goste iz američke ambasade sa namjerom da kroz rezultate učiniocima krivičnih djela pošalje poruku da im se kršenje zakona ne isplati, posebno u oblasti korupcije na visokom nivou”, saopšteno je iz Tužilaštva.

Bonus video: