Radević: Ima najava da će Ski centar "Lokve" biti u funkciji

Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, TOB je uplatila skromnu donaciju Srednjoj stručnoj školi "Vukadin Vukadinović" iz Berana u kojoj se izučava smjer turistički tehničar
193 pregleda 0 komentar(a)
Ivan Radević, SSŠ Vukadin Vukadinović Berane, Foto: Tufik Softić
Ivan Radević, SSŠ Vukadin Vukadinović Berane, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 28.09.2015. 13:56h

Direktor Turističke organizacije Berane (TOB) smatra da će zimska turistička sezona 2015/16. sa aspekta vanpansionske ponude biti bogata, jer ima najava da će Ski centar "Lokve" biti u funkciji.

“U saradnji sa vlasnicima Ski centra “Lokve”, LTO Berane planira organizovanje sportsko - zabavnih manifestacija na snijegu, škola skijanja za najmladje, tematski party na otvorenom, promociju hodanja na krpljama. Ukoliko nam finansijske mogućnosti budu dozvoljavale planirano je i postavljanje mobilnog klizališta za nastupajuću zimsku sezonu”, kazao je direktor TOB Ivan Radević.

On je saopštio kako se lokalna turistička organizacija već ozbiljno priprema za predstojeću zimsku turističku sezonu..

“I pored više nego skromnih finansijskih sredstava Turistička organizacija Berane ima u planu da pojača informativnu djelatnost kroz organizovanje rada na prikupljanju i obradi podataka, kako za našu bazu, tako i za potrebe Nacionalne turističke organizacije. Naša informativna služba besprekorno će raditi kada je riječ o informacijama o smještaju, cijenama, kulturno-zabavnim ili sportskim manifestacijama, redu vožnje i slično”, obećao je Radević.

Prema njegovim riječima biće pojačane i aktivnosti PR službe na pozicioniranju trenutne turističke ponude kroz direktan kontakt sa onima koji značajno mogu uticati na javnost.

"LTO Berane je planirala da kako samostalno tako i u organizaciji sa Opštinom Berane, drugim institucijama i NVO, organizuje nekoliko manifestacija koje će doprinijeti promociji opštine Berane", najavio je Radević..

Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, TOB je uplatila skromnu donaciju Srednjoj stručnoj školi "Vukadin Vukadinović" iz Berana u kojoj se izučava smjer turistički tehničar.

Radević je rekao da donacija TOB predstavlja skroman doprinos u realizovanju programskih zadataka budućih turističkih tehničara.

“Nadamo se da će im donacija pomoći u stvaranju mogućnosti da nauče neke nove vještine koje će im koristiti u daljem školovanju, da bi u dogledno vrijeme bili pokretači promjena iz oblasti turizma u lokalnoj zajednici”, kazao je Radević.

Bonus video: