NA VIŠE LINIJA

Izmijenjene linije zbog protesta: Pogledajte kuda saobraćaju gradski autobusi

173 pregleda 0 komentar(a)
autobus, gradski prevoz, Foto: Boris Pejović
autobus, gradski prevoz, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 13.02.2019. 15:22h

Zbog održavanja protesta Demokratskog fronta kod Skupštine Crne Gore, autobuski prevoznici morali su da promijene trase kretanja.

Iz "Bulatović prevoza" je saopšteno "Vijestima" da će do završetka protesta biti promijenjeno nekoliko autobuskih linija.

Naveli su da će autobusi na liniji "L-1" ići od pravca Maslina prema prvim semaforima u Bulevaru Ivana Crnojevića gdje će skretati Ulicom Bratstva i jedinstva, zatim pored tržnog centra “Mall of Montenego” i dalje uobičajeno.

Šef saobraćaja pomenutog prevoznika Janko Bulatović naveo je da će autobus na liniji  “L-62”  za Kuče takođe ići promijenjenom  trasom. 

"Autobus će saobraćati Ulicom Bratstva i jedinstva prema Zabjelu, a onda ustaljenom trasom prema autobuskoj stanici”, napomenuo je Bulatović.

On ističe da nova trasa za "L-72" još nije definisana, dok će autobus za Pričelje saobraćati pored nekadašnje Male pijace, zatim Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog  gdje će skrenuti kod “Mantre” i dalje  ka Autobuskoj stanici.

Autobusi na linija “L-3” kretaće se pored nekadašnje Male pijace, Ambasade SAD  i prema Autobuskoj stanici.

"I linija 2/3 biće izmijenjena, odnosno autobus će morati da skreće   kod “Mantre” pored Sportskog i preko Union bridža do autobuske", saopštio je Bulatović.

Preporučujemo za Vas