Ove ulice biće zatvorene zbog protesta

"Policijski službenici će sa snimanjem javnog okupljanja, sa mjestom održavanja preko puta Skupštine Crne Gore u Podgorici otpočeti u nedjelju, 27. septembra 2015. godine, sa početkom snimanja u 17,00 časova, do vremena završetka javnog okupljanja"
134 pregleda 9 komentar(a)
Ulica slobode, Foto: Arhiva Vijesti
Ulica slobode, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 25.09.2015. 13:54h

Zbog održavanja javnog okupljanja u organizaciji Demokratskog fronta nekoliko ulica u centru Podgorice biće zatvorene za saobraćaj od nedjelje, 27. septembra, od 14 časova do završetka javnog okupljanja.

Kako je saopšteno iz Uprave policije za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Stanka Dragojevića, dio Bulevara Svetog Petra Cetinjskog (od raskrsnice sa ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa ulicom Bratstva i jedinstva), Ulica Slobode i Ulica Kralja Nikole (do raskrnice sa ulicom Oktobarske revolucije).

"Shodno potrebi i procjenama, mogu biti zatvorene i druge ulice u Podgorici", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je planirano snimanja javnog okupljanja.

"Policijski službenici će sa snimanjem javnog okupljanja, sa mjestom održavanja preko puta Skupštine Crne Gore u Podgorici (dio Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i park), otpočeti u nedjelju, 27. septembra 2015. godine, sa početkom snimanja u 17,00 časova, do vremena završetka javnog okupljanja", zaključuje se u saopštenju policije.

Bonus video: