Abazović: Budva je motor razvoja turizma, pred gradom veliki izazovi

Budva, kako je ocijenio predsjednik Građanskog pokreta URA, svojom ponudom uspijeva da rame uz rame stoji uz eminentne turističke destinacije
1 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Građanski pokret URA
Dritan Abazović, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 22.11.2018. 08:19h

Budva je motor razvoja turizma kao privredne grane u zemllji, a svojom ponudom uspijeva da rame uz rame stoji uz eminentne turističke destinacije, stoji u čestitki predsjednika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića, povodom 22. novembra, Dana opštine Budva.

"To je i veliki izazov u današnjem vremenu i zato svako onaj ko daje zasluge u ovom poslu zaslužuje pohvale svih nas. Uprkos prethodnoj rasipničkoj vlasti, finansije su sačuvane i u ovom mandatu aktuelne vlasti dovedene gotovo u potpuni red. To zaslužuje pohvalu svakog dobronamjernog građanina ovog grada ali i zemlje", kazao je Abazović.

I pred Budvom, kao i pred gotovo svim drugim gradovima u Crnoj Gori, dodaje Abazović, stoje veliki izazovi kako bi se život građana poboljšao.

"Stoga je veliki zadatak na svakoj lokalnoj vlasti da radi više i bolje kako bi se to i dostiglo. Budva je nebrigom u mnogim djelovima i devstirani grad, zato u tom segmentu mora se uraditi najviše kako bi se preostali prostor sačuvao od interesa krupnog kapitala a interesi grada i građana bili na prvom mjestu", poručio je Abazović.

Bonus video: