Kolašin 1450: Za čišćenje skijaških staza dobija se besplatni ski pas

Rezultati ljetnje turističke ponude u tom preduzeću premašili su očekivanja, pa se spremaju da naredno “turističko ljeto” počnu ranije i obogate novim i raznovrsnijim sadržajima
281 pregleda 2 komentar(a)
Kolašin 1450, Foto: Facebook
Kolašin 1450, Foto: Facebook
Ažurirano: 21.09.2015. 14:30h

Ski centar Kolašin 1450 i ove, kao i predhodne dvije godine, organizuje sređivanja skijaških staza, koje podrazumijeva uklanjanje sitnog kamenja, a sugrađanima koji se priključe toj aktivnosti obezbijedili su i nagrade. Za svaki dan učešća u akciji učesnici će dobiti po dva jednodnevna ski pasa, koje će moći iskoristiti u toku naredne zimske sezone. Akcija se organizuje svakog radnog dana od 9 do 15 sati do 30. oktobra.

“Zainteresovani mogu dolaziti grupno ili pojedinačno. Prilikom dolaska na ski centar potrebno je da se jave rukovodiocu skijališta koji učesnike raspoređuje na određeni dio ski staze. Na kraju svakog dana se obilazi teren i obavlja kontrola učinka, nakon čega se učesnici evidentiraju u spisak za dobijanje besplatnih ski pasova. Ono što je, takođe, bitno napomenuti je to da za učešće u toj akciji nije potrebno prethodno prijavljivanje i broj učesnika nije ograničen,” kazao je izvršni direktor Ski centra Boban Šćepanović.

Prema njegovim riječima, rezultati ljetnje turističke ponude u tom preduzeću premašili su očekivanja, pa se spremaju da naredno “turističko ljeto” počnu ranije i obogate novim i raznovrsnijim sadržajima.

Više od hiljadu posjetilaca, kaže Šćepanović, iskoristilo je priliku da uživaju u ljetnjoj ponudi, prije svega u panoramskoj vožnji žičarom a onda i u ostalim sadržajima. Ski centar je ove godine prvi put bio otvoren ljeti za turiste.

“Trenutno se na ski centru obavljaju sve neophodne pripreme za narednu zimsku sezonu, a ono što sa ponosom mogu da istaknem je to da se čitav proces odvija dinamikom koja je mnogo brža od planirane, pa ćemo za narednu sezonu biti mnogo ranije spremni nego prethodnih godina," obećava izvršni direktor Ski centra Kolašin 1450.

Bonus video: