Volijev market umjesto Granda i Sports cafea

"To je iz našeg ugla atraktivna lokacija, u tom dijelu grada nemamo market i sigurni smo da će stanovnici kvarta pozitivno reagovati na tu vijest", saopšteno je iz "Volija"
163 pregleda 26 komentar(a)
Grand, Foto: Filip Roganović
Grand, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 19.09.2015. 15:36h

Kompanija "Voli" Dragana Bokana, planira da otvori novi prehrambeni i maloprodajni objekat na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, gdje se nalaze lokali "Grand" i "Sports cafe".

Kako je "Vijestima" saopšteno iz "Volija" ta kompanija je zainteresovana za pomenute prostore, a sa vlasnicima se privode kraju pregovori.

"To je iz našeg ugla atraktivna lokacija, u tom dijelu grada nemamo market i sigurni smo da će stanovnici kvarta pozitivno reagovati na tu vijest", saopšteno je iz "Volija".

Na lokal "Grand" prije deset dana dva sata iza ponoći neko je bacio eksplozivnu napravu.

Pričinjena je velika materijalna šteta na lokalu, oštećeni su stanovi u ulazu zgrade u čijem je prizemlju kafić, kao i automobili na parkingu.

"Grand" posluje pod firmom "Fendy", a prema podacima iz Centralnog registra privrednih subjekata osnivač i izvršni direktor je Željko Garić. Kao neformalni vlasnici "Granda" pominju se Ranko Ubović i Aleksandar Mijajlović.

Bonus video: